Pokličite nas ikonaKristina: 031-390-740   Natalija: 041-256-076 UrnikPon-Pet: 9 - 17h / Sob: 9 -13h / Ned: zaprto Elektronska pošta Lija e-pošta Lija Facebook profil Lija Instagram profil

Vrtnarstvo in cvetličarstvo z zgodovino

ODKRIJTE NAŠO ZGODBO

Kdo smo

Ukvarjamo se z vrtnarstvom in cvetličarstvom

Naši rastlinjaki ob viaduktu

Že od 1975

Začetki vrtnarstva Lija segajo v leto 1975, ko sta se s profesionalnim vrtnarjenjem začela ukvarjati naša mama Dragica in oče Stanko. Začela sta z vzgojo sadik zelenjave, prve stranke so postali sodelavci, nato sta jih prodajala na tržnici.

1987

Sta se preselila na Vogrsko in postavila prvi, čisto pravi rastlinjak. Poleg sadik zelenjave sta začela z vzgojo cvetočih lončnic.

1988

Naraščajočemu povpraševanju je sledil še drugi večji rastlinjak. V prodajo in ostala vrtnarska dela se začneva vključevati hčerki, postanemo prava vrtnarska družina.

2006

Sestri, Natalija in Kristina prevzameva vrtnarijo in postaviva prodajni rastlinjak ob regionalni cesti pri avtocestnem priključku Vogrsko.

Lastno sajenje

Vse lončnice in sadike zelenjave pridelamo v naših rastlinjakih na Vogrskem.

Naše vodilo

Naši glavni vodili sta kakovost in pestrost ponudbe. Trudimo se biti strankam prijazna vrtnarija, ter vam ob nakupu, v vaše zadovoljstvo, svetovati po najboljši presoji.

- Vrtnarstvo Lija

Zakaj izbrati nas

V našem bogatem in pestrem prodajnem programu, boste vedno našli kakovostno in svežo ponudbo zelenjavnih sadik, sezonskih cvetočih in zelenih lončnic za zunanjo ureditev in popestritev vašega doma.

Rastline sadimo v najkakovostnejši zemeljski substrat, ki sadikam zagotavlja optimalne pogoje za rast. Vzgajamo jih sami, z veliko ljubezni in potrplenja, pri čemer nam je petinštirideset let izkušenj v ogromno pomoč in Vam v korist.

Z našimi rastlinami lahko okrasite in popestrite izgled balkonov, okenskih polic, teras in ostalih prostorov, vaše gredice pa bodo zasijale v vsej svoji lepoti.

Lastno sajenje